G-GEWJ63BMVF
top of page

Pontoon boten

De ultieme waterbeleving bereik je met een pontonboot van MK Boats. Dé ideale metgezel voor recreatieve avonturen op het water. Een pontonboot biedt plezier en ontspanning voor het hele gezin. 
 

Een Ponton Boot is voor botenliefhebbers een beetje een ongewone boot. Ze zijn rechthoekig, hoog en overzichtelijk. In Amerika is het type Ponton Boot heel populair. Je krijgt ’value for money’ met een Ponton Boot. 

Bel Jeroen voor meer informatie of een afspraak: 06-53366187

Met zijn ruime en open indeling biedt de pontonboot een ongeëvenaarde mogelijkheid om te chillen en te genieten van het water. De boot glijdt langzaam door het water. Ondertussen is er alle tijd voor zwemmen, een picknick, een goed boek, lekker chillen of vissen . Als de groep wat groter wordt kan dit eigenlijk alleen maar met een pontonboot. 

Door het hoge hekwerk rondom de Pontonboot is de boot veilig voor kinderen. Door de deuren in het hekwerk is het ook heel eenvoudig om aan en van boord van een Pontonboot te gaan.

In tegenstelling namelijk tot sloepen en speedboten biedt de pontonboot door twee of drie drijvers  een stabiele en veilige ervaring op het water. Door de speciale bouw van aluminium blijft ook bij woelig water de boot stabiel. Met zijn vlakke dek en een brede romp is er voldoende ruimte voor iedereen om comfortabel te zitten, te ontspannen en te genieten van het water en het landschap om u heen.  

MK Boats kan verder maakwerk afleveren met zonnedekken, ingebouwde koelkasten en audio-systemen. Vraag onze specialist Jeroen naar de mogelijkheden : Bel: 0653366187

Te koop in de volgende grootte's

6 x 2,5 mtr (12-pers.-2 drijvers) v.a. € 22.950,-

7 x 2,5 mtr (13-pers.-2 drijvers) v.a. € 24.950,-

&,5 x 2,5 mtr (15-pers.-2 drijvers) v.a. € 26.950,-

7,8 x 2,5 mtr (15-pers.-3 drijvers ) v.a. € 27.950,-

8,2 x 2,5 mtr (16-pers.-3 drijvers) v.a. € 28.950,-

Leverbaar in verschillende uitvoeringen met opties naar keuze en eveneens motoren naar keuze!

bottom of page